Wij presenteren u de Atlantis Appartementen.

Meer informatie?
+31 (0) 622500648

Second Home beurs Gent

 

 

BNC Group bedankt een ieder die onze stand bezocht in Gent,

Afgelopen weekend waren wij te vinden op de Internationale Second Home beurs te Gent. Mocht u ons bezocht   hebben dan heeft ook u vast een overweldigend gevoel overgehouden aan alle stands, foldertjes en foto’s van de verschillende Second home-mogelijkheden in diverse landen. En toen gebeurde het, u liep langs stand 826, werd aangetrokken door iets en stond stil…….
Was het uw aanblik van het meer?
Was het dat bijzondere gebouw wat daar aan de oever verrijst tegen de berghelling?
Was het”t onbekende land dat u verraste?

Wellicht was het de warme ontvangst in onze stand, met een glas Macedonische wijn en een hapje. Het Bourgondische levn wat u als geen ander kunt waarderen en misschien ook zoekt in de omgeving van uw vakantie accommodatie.

We willen een ieder hartelijke danken dat u halt hield bij ons project: Appartementencomplex “Atlantis” te Macedonië en voor uw getoonde interesse.


Óp deze site vindt u alle bijzondere details nog eens op een rij.
Ook de details van de eerst geplande bezichtigingreis staan vermeld onder het kopje ,,reizen”
Stuur ons een mail voor al uw opkomende vragen, wij zullen ze graag vrijblijvend aan u beantwoorden.

Like en deel onze FaceBook-pagina en maak kans op een gratis reis naar het meer van Ohrid, Macedonië. Of, bel ons gewoon! We kunnen uw vragen direct beantwoorden of eventueel een afspraak met u maken. Dan kunt u op uw gemak en geheel vrijblijvend uitvinden of “Atlantis” al uw wensen in vervulling kan laten gaan.
Met vriendelijke groet,

Directie BNC Group
Telefoonnummers : *31 622 500 648 / *31 611 226 149
p/a Oostersingel 38 1671 HC Medemblik
www.bncgroup.nl
info@bncgroup.nl

 

 

 

BNC Group nodigt u van harte uit om ons te bezoeken op de Second Home International Beurs in de Flanders Expo Halen te Gent België deze zal worden gehouden op 21, 22 en 23 Februari. U kunt BNC Group vinden op stand 826.

Wij hopen u te mogen begroeten onder het genot van een hapje en een drankje. Schikt deze datum u niet, wij staan van 28 tot en met 30 Maart ook weer op de Second Home beurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht.

U kunt uw gratis entreebewijs voor de editie Gent België downloaden door onderstaande link in uw internetbalk te plakken;

https://www.secondhome-expo.be/ticket/vregistration.php?template=bnc&language=nl

U kunt uw gratis entreebewijs voor de editie Utrecht Nederland downloaden door onderstaande link in uw internetbalk te plakken;

https://www.secondhome.nl/ticket/vregistration.php?template=bnc&language=nl