Wij presenteren u de Atlantis Appartementen.

Meer informatie?
+31 (0) 622500648

Macedonië

Macedonië is een land met schone lucht, geuren, kleuren en klanken. Het land heeft een historie van vierduizend jaar beschaving. Alexander de Grote was een Macedoniër. Hij veroverde destijds de gehele beschaafde wereld, tot India aan toe.

Macedonië telt twee miljoen inwoners. Het is lid van de verenigde naties sinds 1993. Sinds 17 december 2005 is Macedonië kandidaat-lidstaat van de EU. In 2006 is Macedonië kandidaat-lid geworden van de NAVO. Ohrid kent het toerisme vanaf de zeventiger jaren met 50.000 bezoekende Nederlanders per jaar. Vanwege de culturele erfgoederen vallen de stad, het meer en de omgeving onder bescherming van UNESCO.

Macedonië heeft u prachtige landschap en diverse natuurparken . Maar ook de hoofdstad Skopje is zeker het bezoeken waard
Het leven is er prachtig en puur. Meer aan de rand van het meer leuke vissersdorpen en eeuwenoude steden.

Macedonië is zeker een plek die iedereen aanspreekt zowel jong als oud en voor ieder wat wils, volop water en berg sport, cultuur, leuke winkels gezelligheid op  markten en terrassen, de schitterende natuur. de prachtige meren ,  heerlijk en eerlijk voedsel, een  zonnig klimaat,  vriendelijk bevolking, een goed en gevarieerd uitgaansleven en diverse mogelijkheden om te skiën in de winter maken Macedonië samen met de goede bereikbaarheid een Top  bestemming binnen Europa.

Daarnaast is het levensonderhoud erg voordelig en heeft Macedonië een zeer vriendelijk belasting klimaat