Wij presenteren u de Atlantis Appartementen.

Meer informatie?
+31 (0) 622500648

Referenties

Guido & Monica

Atlantis; “On the top of the world!”

In 2007 zijn wij voor het eerst in Macedonië geweest omdat onze goede vrienden Simone en Ljube daar gingen trouwen.

De tocht met de boot van het hotel naar de huwelijksplek, het klooster Sveti Naum welke ligt aan de oorsprong van het meer van Ohrid, was sprookjesachtig.   Het azuur blauwe meer wordt  omzoomd door het Galičica  gebergte met prachtige vergezichten. Het waren momenten om nooit meer te vergeten.

Toen uiteindelijk Atlantis gebouwd werd hebben wij besloten om daar een penthouse te kopen.

Bij binnenkomst van het voltooide en ingerichte appartement kregen we het gevoel dat we daar “On the top of the world” waren.
En Ohrid, de nabijgelegen stad noemen ze ook wel; “Het Ibiza van de Balkan”. Een bruisende stad vol historie, cultuur en gezelligheid. Maar ook hip, met trendy terrasjes en uitgaansgelegenheden waar je eindeloos kunt genieten van de geneugten des levens.

Thuiskomen in Atlantis geeft ons de rust die wij zo kunnen waarderen naast ons hectische bestaan.

Eindeloos vertoeven, dat is wat we daar het liefste doen.

We zijn blij met de totale begeleiding van BNC Group!

On the top of the world!
Penthouse

Marianne & Gerard, Alblasserdam

Na ons eerst georiënteerd te hebben op de SecondHome beurs te Utrecht in het voorjaar van 2014, besloten we om in mei dat jaar naar Ohrid te reizen. E.e.a. kwam voort uit het bezoek aan de stand van BNC op genoemde beurs en het goede gevoel dat wij daaraan over hielden. In tegenstelling tot de grootschalige projecten die we in landen als Turkije, Spanje etc. hadden bekeken, sprak ons de bescheiden opzet van het Atlantis project in positieve zin aan. De enthousiaste betrokkenheid van het team van BNC en Nederlandse bouwbegeleiding bij het project gaven ons vertrouwen.
Door het mooie weer en de betoverende schoonheid van de stad Ohrid, kwamen we de eerste dag niet verder dan de prachtige terrassen langs het meer en vonden we de tweede dag pas de tijd om het Atlantis project te gaan bezoeken.

Tijdens dat bezoek werden we alleen maar enthousiaster, de prachtige ligging halverwege het meer, de bouwkwaliteit en het afwerkingsniveau van de appartementen, de ruimte die zelfs de kleine appartementen boden en de gastvrije mensen in het dorpje Pestani maakten dat we diezelfde avond al een bod deden dat onmiddellijk door middel van een handdruk door Michel werd geaccepteerd.
Vervolgens werd de rest van de week ineens anders ingevuld en moesten we op zoek naar een keuken, apparatuur, inbouwkasten, meubels, vloertegels etc. Dankzij de uitstekende begeleiding van de Macedonische architecte lukte het ons om die week al dit soort zaken geregeld te krijgen en konden opdrachten worden vertrekt voor de verdere inrichting. In juli zijn we vervolgens teruggegaan om het appartement in te richten en hebben de laatste dagen al in ons eigen bedje kunnen slapen. Terugblikkend kunnen we gerust stellen dat het geen grote moeite heeft gekost om zaken in Macedonië geregeld te krijgen. Het team van BNC (zowel NL als MK) hebben ons uitstekend de weg gewezen om via de officiële loketten alles correct en relatief snel geregeld te krijgen.

Tot nu toe zijn we gemiddeld 4 keer per jaar naar ons appartementje in Pestani geweest en het voelt voor ons compleet als thuiskomen. We hopen nog heel lang van al het moois dat Atlantis aan het meer van Ohrid biedt, te kunnen genieten.

Atlantis 22(8) Tijdens onze vakanties in Macedonië droomden we samen al hoe leuk het zou zijn om in dit prachtige land een 2e woning te hebben. We zijn in veel landen geweest, maar de gastvrijheid van de mensen in Macedonië, de bergen, het prachtige meer van Ohrid en de rust maakte ons juist over dit land enthousiast.

Na wat onderzoek kwam het Atlantis-project van BNC Group voor ons als beste optie naar voren. Het luxeniveau steekt duidelijk boven de andere projecten in de omgeving uit en we vonden het ook zeer prettig dat alle communicatie in het Nederlands kon verlopen.

Al met al zijn we door BNC Group in alles goed begeleid, ook met de inrichting van ons appartement. Wij kunnen iedereen een appartement op deze prachtige plek aanbevelen!

Pascal & Jelitska

Logeren in Atlantis

Wie denkt er bij het zoeken naar een vakantiebestemming aan Macedonië? Ik had er in ieder geval nog nooit over nagedacht. Jaar in jaar uit gaan wij naar Frankrijk en dat bevalt ons eigenlijk prima. Lekker een beetje met de Franse slag van het Bourgondische leven genieten.  Maar door de verhalen van onze kennissen die in Macedonië appartementencomplex Atlantis bouwen werd onze nieuwsgierigheid gewekt.

We besloten daarom in het vroege voorjaar van 2016 een paar dagen naar het meer van Ohrid te gaan. Gewoon eens kijken, voelen en ervaren wat dat  kleine landje op de Balkan  boven Griekenland en tussen Albanië en Bulgarije ons te bieden heeft.

Eénmaal aangekomen in Pestani, een klein dorpje vlak bij Ohrid, werden we bij Atlantis opgewacht door een goedlachse, vriendelijke man. Het bleek de huismeester te zijn die ons verwelkomde alsof we thuiskwamen. Hij wees ons het appartement en vertelde hoe alles werkte; de sleutel, WiFi, tv, lichten, badkamerverwarming etc.

Wat heerlijk! De vloerverwarming was die ochtend al aangezet dus het appartement voelde warm en behaaglijk aan. We haalden wat boodschappen in Pestani voor de volgende ochtend om vervolgens naar Ohrid te rijden en aldaar een restaurantje te zoeken.

Zoeken was echter niet nodig. Overal langs de kade van het meer zijn (verwarmde) terrassen en restaurants te vinden. Ohrid is een bruisende stad waar je volop kunt winkelen en de stad heeft ook een fantastische markt met lokale producten. Een prachtige oude burcht prijkt ver boven Ohrid uit op de berg en waakt over haar bewoners.

We hebben zalige dagen beleefd. Overheerlijke maaltijden gegeten op gezellig verwarmde terrasjes met een Pivo (biertje) en een glaasje Rakija! We hebben genoten van de prachtige natuur, het heldere water van het meer en de fantastische bergen en bossen. Van pittoreske dorpjes, vriendelijke, behulpzame mensen en het prachtige klooster Sveti Naum.

Het appartement is een superfijne plek om je in terug te trekken. Van alle “Westerse” gemakken voorzien: modern met een rustig interieur en volledig uitgeruste keuken, luxe badkamer en een prachtig balkon waar we in het zonnetje hebben genoten van het uitzicht over het meer. We zijn ondanks de vele uitstapjes in een paar dagen tijd door de inrichting en comfort van Atlantis ook volledig tot rust gekomen.

Dat kan maar leiden tot één conclusie: We gaan weer! Sterker nog; we ruilen Frankrijk in voor Macedonië deze zomer.

De vriendelijkheid van de mensen, de Macedonische gerechten (voor ons niet geheel onbelangrijk als echte Bourgondiërs), de wonderschone natuur en de luxe van de appartementen van Atlantis hebben ons overtuigd! Er is nog zoveel meer te ontdekken in dit land met haar rijke geschiedenis, haar mooie bergdorpjes, steden, bronnen en watervallen. Wij verlangen terug naar een land en een plek die al onze verwachtingen heeft overtroffen.

burcht samuel
Fruit

Wij zijn een familie uit Beigië.

Vorig jaar zijn we voor de eerste keer naar de Second Home beurs geweest in Gent. Daar zijn we in contact gekomen met BNC GROUP. In mei zijn we naar Macedonië gereisd om kennis te maken met het land en met het Atlantis project.

Nu, een jaar later, zijn we eigenaar van een ruim nieuwbouwappartement in het Atlantis complex, aan het meer van Ohrid in Macedonië. De medewerkers van BNC GROUP hebben ons bijgestaan met raad en daad: zowel voor de administratieve rompslomp, de inrichting van het appartement alsook het verkennen van de omgeving.

Macedonië is adembenemend mooi en rustig. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Het eten is superlekker en goedkoop. Wij hebben er ons hart verloren.

Maar, je moet het zelf zien. Je moet het zelf ontdekken.