Wij presenteren u de Atlantis Appartementen.

Meer informatie?
+31 (0) 622500648

Skiën in Macedonië, ook een aanrader

Voor de directie en medewerkers van BNC Group waren het weer enerverende tijden.

Begin Maart stonden we op 2 Second Home beurzen in Gent en Utrecht, kort daarvoor vlogen we (eind februari) in minder dan 2,30 uur  direct naar Skopje om  daar zaken met het aangename te combineren.

Bij aankomst vertrokken we met onze Rent a Car auto eerst een paar dagen naar Mavrovo om te skiën,
Mavrovo is een van de 4 skigebieden die het land rijk is, en op 2 uur van de hoofdstad ligt nog een 5e skigebied net over de grens in Bulgarije.
Wij vonden Mavrovo echter al een aangename verrassing. Het weer was goed, we hadden pakken sneeuw,  het uitzicht formidabel, de pistes goed geprepareerd, de liften oogde betrouwbaar en nieuw,  er waren afdalingen in alle categorieën, daarnaast was alles zeer betaalbaar en dat is ook niet geheel onbelangrijk!  Mavrovo ligt op een uur rijden van Skopje en op een uur rijden van onze eindbestemming  Ohrid.

In Ohrid hebben wij onze kopers diverse rondleidingen gegeven naar een paar van de vele bezienswaardigheden;  zo bezochten wij het kasteel van Tsaar Samuël, de oorsprong van het meer bij Sveti Naum, hebben we  heerlijk buiten gegeten op een van de terrassen aan het meer, leuke inkopen gedaan bij de vele winkeltjes, heerlijk gewandeld, cocktails gedronken in Cuba Libre, zijn we naar Bitola gereden om de opgravingen van Heraclea een stad uit de oudheid, gesticht door de vader van ,,Alexander de Grote”  Phillipus de tweede te bewonderen en vonden we zelfs nog tijd voor ontspanning en diverse besprekingen  met de leveranciers en toezichthouders over de voortgang van de bouw van het tweede pand. We hebben de week afgesloten met een bezoek aan de hoofdstad Skopje om het prachtige centrum met zijn vele standbeelden en verlichtte gebouwen te bewonderen. Het eten was verrukkelijk de hele week was heerlijk.

Onze conclusie; Macedonië ook in de winter een echte aanrader!