Можности

Во непосредна близина на зградите Атлантис се наоѓаат неколку планински патеки за пешачење или планински бициклизам.

 


Можностите за забава на младите се многубројни,сите видови на активности на вода се можни:изнајмување скутери,педалинки,скијање на вода,параглајдерство и др.Охрид нуди одличен ноќен живот со убави барови и дискотеки.

 

 


Зимскиот центар Маврово се наоѓа на еден час возење од Атлантис комплексот.На 1200м надморска височина Маврово ви нуди одлична зимска забава со своите 1860м  долги патеки за скијање.Имате и можност за изнајмување зимска опрема.