Ви ги претставуваме Атлантис апартманите кои ќе се градат на влезот на н.Пештани лоцирани на самиот брег на Охридското Езеро-Македонија.

На оваа ВЕБ страна ќе ги добиете сите информации за: апартманите,локацијата каде ќе се градат,детални планови за апартманите и се разбира информации за прекрасната Македонија.

БНЦ групацијата е горда да ви ја пружи оваа можност.

Atlantis Voor:

20140518_103800

Atlantis Achter:

img_9213

Overig Aanbod:

foto-aangezicht1