Aпартманите

Две луксузни згради помеѓу Охрид и Пештани само на 25 и 40м од езерото.Апартманите се со различна квадратура со 1,2 или 3 спални.Лоцирани се на мирна локација со поглед на езеро,29 луксузни апартмани на самиот брег на езерото кои поседуваат приватна плажа.Апартманите имаат прекрасен поглед врз езерото од едната и планините од другата страна.Зградите имаат убава архитектура и се градат од првокласен материјал со добра термо и аудио изолација.Комплексот располага со приватен паркинг и подземни гаражи каде има и складиштен простор.За комплексот ќе се грижи приватен хигиеничар/градинар.

Кликнете Апартмани за детални информации.


Atlantis 1-15

Atlantis 1-15

Atlantis 1-15

Atlantis 16-29

Atlantis 16-29

Atlantis 16-29