Етажни планови 16-29


На оваа страна можете да ги видите сите планови на апартманите од 1-15од зградата во позадина/од 16-29 од предната зграда.

Кликнете посебно на секој имиџ за зголемување на сликата.Планот можете да го преземете со кликнување на линкот под самиот имиџ.

За дирекно преземање на сите планови кликнете на овој линк:
Atlantis 16-29 Floor Plans

Atlantis Building Site Plan.pdf Atlantis 16-29 Floor Plan Basement.pdf
Atlantis 16-19 Floor Plan Ground Floor.pdf Atlantis 20-23 Floor Plan First Floor.pdf
Atlantis 24-27 Floor Plan Second Floor.pdf Atlantis 28-29 Floor Plan Third Floor.pdf