Положба на зградите

Атлантис апартманите ќе се градат на самиот брег на Охридското Езеро со 300м приватна плажа на  влезот на н.Пештани.Комплексот е опкружен со прекрасна природа од едната страна синилото на езерот, а од другата зеленилото на шумите.

Две луксузни згради помеѓу Охрид и Пештани само 25м и 40м од езерото.Атлантис комплексот се наоѓа на мирна локација на само 20минути возење од охридскиот аеродром и 2 часа од скопскиот аеродром.