Етажни планови 1-15

 

На оваа страна можете да ги видите сите планови на апартманите од 1-15од зградата во позадина/од 16-29 од предната зграда.

Кликнете посебно на секој имиџ за зголемување на сликата.Планот можете да го преземете со кликнување на линкот под самиот имиџ.

За дирекно преземање на сите планови кликнете на овој линк:
Atlantis 1-15 Floor Plans


Atlantis Building Site Plan.pdf Atlantis 1-15 Floor Plan Basement.pdf
Atlantis 1-4 Floor Plan Ground Floor.pdf Atlantis 5-8 Floor Plan First Floor.pdf
Atlantis 9-12 Floor Plan Second Floor.pdf Atlantis 13-15 Floor Plan Third Floor.pdf