Атлантис 16-29

Атлантис16-29 Пештани,Охрид,Македонија

Две луксузни згради помеѓу Охрид и Пештани на само 25м и 40м од езерото.Апартманите се со различна големина со 1,2 или 3 спални.-29 луксузни апартмани на самиот брег на езерото кои поседуваат приватна плажа.
-Апартманите имаат прекрасен поглед врз езерото од едната и планините од другата страна.
-Зградите имаат убава архитектура и се изградени од првокласен материјал со добра термо и аудио изолација.
-комплексот располага со приватен паркинг,подземни гаражи и складиштен простор.
-За комплексот се грижи приватен хигиеничар/градинар.

 


 

-Апартманите со бр. 17,18,21,22,25 и 26 се 2- собни со балкон со поглед на езеро.
-Апартманите со бр. 16,19,20,23,24 и 27 се 3-собни апартмани со пространи балкони со поглед на езеро.
-Апартманите со бр.28 и 29 се големи луксузни 4-собни апартмани со балкони со поглед на езеро и планина.

 


Со купувањето на апартман во комплексот АТЛАНТИС ја користите можноста да поседувате нешто убаво на самиот брег на Охридското Езеро.Вложувате за вашата сегашност но и за вашата иднина.Ова се апартмани на кои вредноста секоја година може само да им расте.

Јавете се сега на бројор:

(0031 )0277 549090

(0031) 0622500648

И без никакви обврски закажете состанок.