Атлантис 1-15

Атлантис1-15 Пештани,Охрид,Македонија

Две луксузни згради помеѓу Охрид и Пештани на само 25м и 40м од езерото.Апартманите се со различна големина со 1,2 или 3 спални.


-29 луксузни апартмани на самиот брег на езерото кои поседуваат приватна плажа.

-Апартманите имаат прекрасен поглед врз езерото од едната и планините од другата страна.

-Зградите имаат убава архитектура и се изградени од првокласен материјал со добра термо и аудио изолација.

-комплексот располага со приватен паркинг,подземни гаражи и складиштен простор.

-За комплексот се грижи приватен хигиеничар/градинар.

 

 


-Апартманите со бр. 1,5,и 9 се  3 собни со балкон со поглед кон планините.

-Апартманите со бр. 2,6 и 10 се трисобни апартмани со пространи балкони.

-Апартманите со бр.3,7,11 се три собни апартмани со балкони со поглед кон езеро.

-Апартманите со бр. 13,14 и 15 се луксузни апартмани со пространи балкони со поглед врз езерото.

 


Со купувањето на апартман во комплексот АТЛАНТИС ја користите можноста да поседувате нешто убаво на самиот брег на Охридското Езеро.Вложувате за вашата сегашност но и за вашата иднина.Ова се апартмани на кои вредноста секоја година може само да им расте.

Јавете се сега на бројор:

(0031 )0277 549090

(0031) 0622500648

И без никакви обврски закажете состанок.